Je theorie halen in 1 dag? Bij Rijschool Modules start je ‘s morgens met je theoriecursus en doe je daarna het examen. Tijdens de cursus zorgen wij voor de lunch en drinken. Wij verzorgen ook het vervoer van onze cursuslocatie in Leiden naar het CBR. Je kan je aanmelden via onze nieuwe theorie website. Kijk gerust op AutoTheorieLeiden.nl

Adres: Fruitweg 22-24
Postcode: 2321 GK Leiden

( Het gebouw is gelegen op Bedrijvencentrum Lammenschans te Leiden.)

Meld u snel aan en ga goed voorbereid uw theorie-examen in.
Kosten € 119,- inclusief examen, lunch en vervoer.

Het theorie examen categorie B (auto) bestaat uit 65 vragen, onderverdeeld in drie examenonderdelen: gevaarherkenning, kennis en verkeersinzicht:

Deel 1 – Gevaarherkenning

Dit is het eerste onderdeel bij het CBR-theorie-examen en bestaat uit 25 vragen, waarvan je 13 vragen goed moet hebben. Tijdens dit onderdeel is het noodzakelijk dat een leerling tijdig potentieel gevaar kan herkennen, voorspellen en de juiste handeling kan vertonen in het verkeer. Let op, bij dit onderdeel heb je slecht 8 seconden per vraag en kun je kiezen uit 3 scenario’s:

  • Remmen
  • Gas loslaten
  • Niets

Deel 2 – Kennis

Dit onderdeel bestaat uit een totaal van 12 vragen, waarvan jij er tenminste 10 goed moet hebben. Hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen.

Deel 3 – Inzicht

Dit onderdeel bestaat uit een totaal van 28 vragen, waarvan jij er tenminste 25 goed moet hebben. Hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen.

Tijdens de cursus wordt al de stof behandeld, nadat de basis sterk is wordt er veel geoefend met CBR-proef examens en worden de vragen nader besproken. Verder krijgen de leerlingen veel tips en trucjes om de vragen makkelijk te beantwoorden, hierdoor zijn de leerlingen goed getraind om het CBR-examen succesvol af te sluiten!

De vragen zijn gebaseerd op meerkeuze, ja of nee, sleep en invulvragen.

Dankzij onze intensieve manier van lesgeven zorgen wij ervoor dat u in 1 dag slaagt.

Auto theoriecursus in 1 of 2 dagen!

1-daagse cursus voor de auto

De theorieles begint om 7:00 uur. Na de theorieles zullen we gezamenlijk naar het CBR gaan waar je in de loop van de middag het theorie-examen aflegt.

2-daagse cursus voor de auto

De theorieles begint op zaterdag om 14:00 uur en rond 18:00 uur is de les afgelopen.

De tweede lesdag en je CBR-examen zullen plaatsvinden op een dinsdag. De theorieles begint om 07:00 uur. Na de theorieles zullen we gezamenlijk naar het CBR gaan waar je het theorie-examen aflegt.

Professioneel klaslokaal.

Bij veel rijscholen wordt bij de theoriecursus gebruik gemaakt van geïmproviseerde “klasjes” op zolder, in de schuur of een gehuurd zaaltje.
Wij beschikken over een volledig ingericht, professioneel leslokaal waar we de beschikking hebben over alle benodigde leermiddelen die nodig zijn om jou goed voor te bereiden op het theorie examen.

Wat bieden wij u aan:

• 100% slagingsgarantie
• Een 1-daagse cursus (zelfde dag examen)
• Een optimale voorbereiding voor uw examen
• Centraal gelegen

Kosten
De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgarantie kost slechts € 119,-.

Aanmelden kan hieronder, wij bellen u binnen een paar dagen terug voor het inplannen van het examentijdstip.

Zodra de inschrijving is voltooid, is het niet meer mogelijk om de inschrijving te annuleren of te wijzigen.

 

Niet in 1x gehaald? Dan mag je gratis verder met de theorielessen!

 

Meld u aan via het onderstaand formulier en vul bij Extra schrijfruimte in op welke dag je de cursus wilt doen.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Vrienden en/of familieFacebookGoogle