Je theorie halen in 1 dag? Bij Rijschool Modules start je ‘s morgens met je theoriecursus en doe je daarna het examen. Tijdens de cursus zorgen wij voor de lunch en drinken. Wij verzorgen ook het vervoer van onze cursuslocatie in Leiden naar het CBR. Je kan je aanmelden via onze nieuwe theorie website. Kijk gerust op AutoTheorieLeiden.nl

Adres: Fruitweg 22-24
Postcode: 2321 GK Leiden

( Het gebouw is gelegen op Bedrijvencentrum Lammenschans te Leiden.)

Meld u snel aan en ga goed voorbereid uw theorie-examen in.
Kosten € 119,- inclusief examen, lunch en vervoer.

Het theorie examen categorie B (auto) bestaat uit 65 vragen, onderverdeeld in drie examenonderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht:

• Gevaarherkenning 25 vragen
• Verkeersregels 30 vragen
• Verkeersinzicht 10 vragen

De norm om te slagen voor het theorie-examen auto is: minimaal 13 van de 25 vragen goed over gevaarherkenning en 35 van de 40 vragen goed over verkeersregels en verkeersinzicht.

Bij gevaarherkenning krijgt u vragen over hoe u zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie met een bedenktijd van 8 seconden per vraag. Bij verkeersregels/verkeersinzicht gaat het om ja/nee-vragen met 10 seconden bedenktijd, meerkeuzevragen met 15 seconden bedenktijd en vragen waarbij u zelf een getal moet invullen met 15 seconden bedenktijd.

Dankzij onze intensieve manier van lesgeven zorgen wij ervoor dat u in 1 dag slaagt.

Bij ons volgt u een 1-daagse theoriecursus en dezelfde dag gaat u vervolgens op examen. U zult tijdens uw theorieles helemaal voorbereidt worden op de CBR theorie-examen door middel van voorbeeldvragen die goed aansluiten op het werkelijke examen. Hierdoor krijgt u een optimale voorbereiding die ervoor zorgt dat u in 1 keer zult slagen,  zonder hulp van boeken of cd´s. Wij bereiden u optimaal voor!

 

Wat bieden wij u aan:• 100% slagingsgarantie
• Een 1-daagse cursus (zelfde dag examen)
• Een optimale voorbereiding voor uw examen
• Centraal gelegen

Kosten
De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgarantie kost slechts € 119,-.

Aanmelden kan hieronder, wij bellen u binnen een paar dagen terug voor het inplannen van het examentijdstip. wij kunnen het examen niet annuleren in het weekend mocht je verhinderd zijn graag via de mail en ook nog nabellen anders kunnen wij niets voor u betekenen omdat wij het examen dan al betaald hebben aan het CBR.

( Dus afmelden van het theorie examen mailen naar info@rijschoolmodules.nl en bellen met 06-49399158 alleen dan kan het examen geannuleerd worden voor vrijdag 16.00 uur. Anders wordt de cursus inclusief examen in rekening gebracht.)

Niet in 1x gehaald? Dan mag je gratis verder met de theorielessen!

 

Meld u aan via het onderstaand formulier en bij Extra schrijfruimte invullen op welke dag je de cursus wil doen.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Vrienden en/of familieFacebookGoogle