Haal je bromfietsrijbewijs in 1 dag

Wil je snel je rijbewijs halen voor de bromfiets? Heb je het theoriecertificaat al in jouw bezit? Dan ben je bij Rijschool Modules aan het juiste adres om in 1 dag je bromfietsrijbewijs te halen!

Programma bromfietsrijbewijs in 1 dag 

Zorg ervoor dat je het bromfiets theoriecertificaat al in je bezit hebt voordat je aan deze rijopleiding begint!

  • In de ochtend volg je 4 uur rijlessen
  • Daarna is er half uurtje pauze
  • Vervolgens rijd je 1 uur warm
  • Tenslotte leg je het CBR-praktijkexamen af
  • Kortom; een leerzame dag, met wellicht het bromfietsrijbewijs als beloning!
  • Liever in twee dagen je bromfietsrijbewijs halen?
    Ook dat is mogelijk. Bij het pakket van de 2-daagse rijopleiding zitten in totaal 5 uur aan rijlessen en het praktijkexamen inbegrepen. Op de eerste dag volg je 2 rijlessen en op de tweede dag 3 rijlessen. De tweede dag sluit je af met een rijexamen.

Startlocaties Leiden Fruitweg 22-24

We verzamelen ’s ochtends bij Rijschool Modules. De rijschool is gelegen aan de Fruitweg en is zeer makkelijk te vinden vanaf Station Leiden Lammenschans in Leiden (slechts op 3 minuten loopafstand!). De rijles start bij onze rijschool op Fruitweg 22-24 in Leiden, 3 km van het CBR Examencentrum. De gehele cursus rijd je dus in het examengebied. Je kunt gratis gebruik maken van onze helmen en handschoenen! Uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen mits deze voldoen aan de veiligheidseisen. Bij de rijschool wordt je alles uitgelegd over de les bromfiets. Dit is ook een onderdeel op je bromfietsexamen en de examinator van het CBR zal hier ook een aantal vragen over gaan stellen.

Zo snel mogelijk het bromfietsrijbewijs halen

Om het bromfietsrijbewijs op zak te krijgen moet je eerst de bromfiets theorie onder de knie krijgen. Als je het bromfiets theoriecertificaat op zak hebt kun je beginnen met de praktijk: bromfietsrijlessen volgen!

Slaag voor je bromfiets theorie

Voordat je praktijkexamen doet moet je je bromfiets theoriecertificaat behaald hebben. Het bromfiets theorie-examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben en wordt afgenomen in Rijswijk en Haarlem. Je kunt dit examen via Rijschool Modules aanvragen. Na het behalen van jouw theoriecertificaat is deze 1,5 jaar geldig.

Rij (bijna) vlekkeloos het bromfiets praktijkexamen 

Tijdens het rijexamen moet je kunnen aantonen dat je veilig en verantwoord door het verkeer heen kan komen. Voertuigbeheersing, plaats op de weg en kijktechniek zijn belangrijke onderdelen van je examen. In totaal ben je daar ongeveer 45 minuten mee bezig waarvan 25 minuten het rijden is. Dus laat tijdens je examen zien dat jij verantwoord kan rijden!

 

Onze Voordeelpakketten

Pakket 1
Je bespaart €135
€300,-
5 uur rijles

✓ Praktijkexamen
✓ In 1 dag je rijbewijs

Pakket 2
Je bespaart €135
€300,-
5 uur rijles

✓ Praktijkexamen
✓ In 2 dagen je rijbewijs

Herkansingspakket
 
€215,-
2 uur rijles

✓ Praktijkexamen

Losse Lessen

Proefles
€30,-
(60 minuten)
Losse Les
€45,-
(60 minuten)